7 Kasım 2013 Perşembe

FIRIN POŞETİNDE ÇİNEKOP

MALZEMELER
1kg.çinekop
1 baş sarımsak

bir tutam köri ve 
 az pul kırmızı biber
Yeterince tuz

YAPILIŞI
Ayıklanmış balıkları akan suyun altında güzelce yıkadım.
Üzerine tuz, köri ve pul biberi serpiştirin
Sarımsakları soyun yıkayın
Fırın poşetlerinin içini unlayın.
Poşete balıkları sıra sıra yerleştirin .Balıklar poşetlerin içinde çok sıkışık ve üst üste olmamalı.Balıkların aralarına sarımsakları yerleştirin.(isteğe bağlı sarımsak) Tavsiyem kesinlikle sarımsaklı olmalı
Poşeti,teli ile güzelce kapattım.
Bıçakla poşetleri bir kaç yerinden deldin
200C ısılı fırında pişirdim.
Sıcak servis yaptım.
Afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder