1kg.çinekop
1 baş sarımsak
bir tutam köri ve
az pul kırmızı biber
Yeterince tuz
1 baş sarımsak
bir tutam köri ve
az pul kırmızı biber
Yeterince tuz
YAPILIŞI
Ayıklanmış balıkları akan suyun altında güzelce yıkadım.
Üzerine tuz, köri ve pul biberi serpiştirin
Sarımsakları soyun yıkayın
Fırın poşetlerinin içini unlayın.
Poşete balıkları sıra sıra yerleştirin .Balıklar poşetlerin içinde çok sıkışık ve üst üste olmamalı.Balıkların aralarına sarımsakları yerleştirin.(isteğe bağlı sarımsak) Tavsiyem kesinlikle sarımsaklı olmalı
Poşeti,teli ile güzelce kapattım.
Bıçakla poşetleri bir kaç yerinden deldin
200C ısılı fırında pişirdim.
Sıcak servis yaptım.
Afiyet olsun
Ayıklanmış balıkları akan suyun altında güzelce yıkadım.
Üzerine tuz, köri ve pul biberi serpiştirin
Sarımsakları soyun yıkayın
Fırın poşetlerinin içini unlayın.
Poşete balıkları sıra sıra yerleştirin .Balıklar poşetlerin içinde çok sıkışık ve üst üste olmamalı.Balıkların aralarına sarımsakları yerleştirin.(isteğe bağlı sarımsak) Tavsiyem kesinlikle sarımsaklı olmalı
Poşeti,teli ile güzelce kapattım.
Bıçakla poşetleri bir kaç yerinden deldin
200C ısılı fırında pişirdim.
Sıcak servis yaptım.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder