MALZEMELER
1 karnıbahar
0/5 soda
4 kaşık un
2 yumurta
0/5 cay bardağı süt
tuz ,karabiber
kızartmak için sıvı yağ
YAPILIŞI
Karnıbaharı çiçek çiçek koparın ve kaynayan suda 8 dakika haşlayın. Çıkardıktan sonra üzerlerine tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Yumurtaları çırpın, maden suyu , un ve tuz ekleyerek tekrar çırpın. Haşlamış olduğunuz karnıbaharları bu karışıma bulayark kızgın yağda kızartın .
AFİYET OLSUN...
Elinize sağlık Nefis olmuş Karnıbaharı çok severim bu halinede bayılırım afiyet olsun sevgilerimle..
YanıtlaSilçok teşekkür ederim evet bencede çok lezetli :)
YanıtlaSil