28 Temmuz 2013 Pazar

ISPANAKLI KOL BÖREGİ

                                                                                                             MALZEMELER


5 adet yufka
500 gr ıspanak 
2 su bardagı süt
1 su bardağı sıvı yağ
2 yumurta
2 adet kuru soğan
1 su bardagı kaşar rendesi

YAPILIŞI
Ispanakları yıkayın  dograyın ve  çok az haşlayın  soganları ve kaşarı da katıp karıştırın 
tuzu biberi de ekleyin .diger taraf da iç harcı için süt sıvı yag yumurtayıda tel çırpıcı yardımı ile karıştırın .
yufkayı masa üzerine serin ve ıspanaktan serpin. ve rulo şekilde sarın  tepsiye dizin bu işlemi bütün yufkalara yapın.180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.  Afiyet olsun .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder