MALZEMELER
500 gr fileto dilimlenmiş tavuk gögsü
galata unu
2 yumurta
un
1 çay kaşığı köri
1çay kaşığı kekik
karabiber , tuz
yağ kızartmak için
kaşar
YAPILIŞI
yumurtaları yayvan bir kaseye kırın köri kekik ,karabiber ve tuzu ilave edin çırpın.
(buzdalabı poşeti arasında ) dövülmüş tavuk etlerini ortasına kaşarı koyun kapatın.
(buzdalabı poşeti arasında ) dövülmüş tavuk etlerini ortasına kaşarı koyun kapatın.
Tavuk etlerini önce una sonra yumurtaya en sona ise galeta ununa bulayın.
Tavada yağı kızdırın ve tavuk etlerini önlü arkalı kızartın . servis yapın .Afiyet olsun
PÜF NOKTASI: tavukları 1 su bardağı süt ..1 su bardağı soda ,karabiber karışımı harç içinde 1 saat marina edin lezzetli ve yumuşak olamasını saglarsınız
PÜF NOKTASI: tavukları 1 su bardağı süt ..1 su bardağı soda ,karabiber karışımı harç içinde 1 saat marina edin lezzetli ve yumuşak olamasını saglarsınız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder