26 Temmuz 2013 Cuma

KAŞARLI TAVUK ŞİNİTZEL


MALZEMELER

500  gr fileto dilimlenmiş tavuk gögsü
galata  unu
2 yumurta
 un
1 çay kaşığı köri
1çay kaşığı kekik
 karabiber , tuz
yağ kızartmak için
kaşar





YAPILIŞI
yumurtaları yayvan bir kaseye  kırın köri kekik ,karabiber ve tuzu ilave edin çırpın.
 (buzdalabı poşeti arasında ) dövülmüş tavuk etlerini ortasına kaşarı koyun kapatın.
Tavuk etlerini önce una sonra yumurtaya en sona ise galeta ununa bulayın.
Tavada yağı kızdırın ve tavuk etlerini önlü arkalı                                                                                       kızartın . servis yapın .Afiyet olsun

PÜF NOKTASI: tavukları 1 su bardağı süt ..1 su bardağı soda ,karabiber  karışımı harç içinde 1 saat marina edin  lezzetli  ve yumuşak olamasını saglarsınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder